Sevginar Sali

En iyi esnaf; bizim esnaf...

Sanayi Sitesi Kooperatif yönetimi çok güzel bir işe kalkıştı. Sanayi sitesinin fiziki şartlarını iyileştirmekle yetinmeyip bir de hizmet kalitesinde artış hedefi ve güvencesi sundular. Kaliteli hizmet kısa vadede çok cazip bir şey olmayabilir. Ama hayatta kalmak ve var olmak için kaçınılmaz bence. Sıradan kalarak hiçbir sektör veya alanda var olma, farkındalık yaratma ve de iddia kazanma şansınız yok. Ne iş yaptığınızın bir önemi yok; ne kadar iyi ve nasıl yaptığınız, sizi ifade eder, sizi siz yapar.
Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetiminin giriştiği çabayı alkışlıyorum. İnşallah esnafların yararına da çok güzel dönüşümleri olur.
Evet, işlerinizi Silivri’de yapın. Silivri’nin imkânları Silivri’de kalsın… Birbirimizi koruyup, kollamazsak başkası bunu hiç yapmayacak. Aracınız bozulduğunda veya buradan temin edebileceğiniz ürün ve hizmet ihtiyaçlarınızda Sanayi Sitesi’ni, bizim esnafımızı tercih edin.

"İSTİFA ETMEDİM, GÖREVDEN ALINDIM”
Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanlığı 5. Kongresinde başkanlığa seçilen Süleyman Yaşar’ın il’in talebi üzerine istifa ettirilerek, yerine eski ilçe başkanı Mahmut Hamdemirci’nin göreve getirildiğini yazdık. Yaşar, gazetemizi arayarak "İstifa etmedim, görevden alındım” dedi. "Yeni seçildim bir hatam olmadı ki istifa edeyim. Mazbatam da elimde” diyen Yaşar, görevden alındığı yönünde düzeltme talebinde bulundu. Bilginize…

ERKEN KALKAN YOL ALIR
"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mesai arkadaşı Cumhurbaşkanlığı Personel Daire Başkanımız Sevgili Büyüğüm Ahmet Minder Ağabeyimi makamında ziyaret ettik. Rabbim hayırlı vazifeler nasip etsin İnşallah.” / Cumhurbaşkanlığı Çankaya Köşkü'nde.
***
AK Parti genel seçim startını Ocak ayında verecek diye biliyorduk Emrah Maşalacı, "Erken kalkan, yol alır” atasözüne uydu demek ki… Ne yapacak yoksa ablaları ve abilerinden fırsat kalmaz yoksa… Hayırlı olsun Emrah Bey Ankara temaslarınız…
AK Parti İlçe Başkanlığı bilmecesi sona erdi ya milletvekili yarıştırmalarına, yakıştırmalarına dalarız en hızlısından. Tek adaylı ilçe kongresinin yorum ve muhabbet kaldıracak bir tarafı yok çünkü. Yönetim belki? Bir ihtimal malzeme verebilir. Demiral’ın ilçe başkanlığı konusunun kesinlik kazanmasından sonra AK Parti muhaliflerinin üzerine ölü toprağa serildi sanki. Ne olumlu ne olumsuz hiçbir ses seda kalmadı. Genel merkez ve il başkanlığı iradesinin üstüne laf söylenmez! Değiştiremeyeceğiniz şeyi kabul etmek de önemli bir hayat tecrübesi ve yaşamla başa çıkma yöntemidir.
İyi hafta sonları...

YORUM YAP